Grønnsakssnacks med epledipp

Visste du at forskningen har vist at barn spiser mer frukt og grønt når du skjærer den opp før du serverer den? Sett fram et fristende fat, fullt av grønnsaker og en frisk epledipp, og du skal se det får ben å gå på.

Pastasalat med bacon og fetaost Hvit geitostdipp med pesto
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 ½ dl lettrømme
2 ss løk
2 ts sukker
2 ss frisk dill
1 stk eple
gulrot, agurk, paprika, blomkål, eple

Fremgangsmåte

  1. Bland forsiktig rømme, løk, sukker og dill. Riv eplet og rør det raskt i, så det ikke blir brunt.
  2. Putt dressingen i en skål og sett den midt på en stor tallerken. 
  3. Skjær grønnsakene i staver og dander de på tallerkenen rundt dippskålen. 
Kokkens tips

Du kan velde de grønnsakene du liker best, kålrot, minimais og eplebåter rundt smaker også godt.