Kylling og skinkesalat med kvarg

Salat er ikke bare salat. Med kylling, skinke og kesam er denne oppskriften både fyldig, smakfull og mettende.

Pastasalat i boks Melon- og fetaostsalat
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
200 g salatkjøtt av kylling
150 g kokt skinke
4 ss bladpersille
1 stk lime , revet skall
2 ss limesaft
1 båt hvitløk
2 dl grønne erter (frosne)
1 krm salt
1 krm pepper
100 g issalat
100 g ruccula
100 g rød lollo salat
2 stk gul paprika
2 dl bønnespirer
4 stk tomat

Fremgangsmåte

Ha kvarg i en bolle.

Skjær kyllingkjøtt og skinke i små biter og ha det i kvargen.

Finhakk bladpersille og hvitløk, riv limeskall og press limesaft og tilsett det i blandingen sammen med tinte grønne erter.

Bland det hele godt sammen og la det stå kaldt en stund, slik at smakene får satt seg.

Før servering smakes salaten til med salt og pepper.

Server kvargsalaten å en seng av diverse grønne salater med paprika, bønnespirer og tomat.