Pastasalat i boks

Middagsrester i ny drakt! Som skolemat eller turmat.

Avocadosalat med kyllingbryst Kylling og skinkesalat med kvarg
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
1 dl ruccula
100 g kokte pastasløyfer
3 ss olivenolje
1 stk grillpølse evt. småpølser
50 g gulost
6 stk cherrytomat, gul
50 g gulrot
3 ss hermetiske maiskorn

Fremgangsmåte

  1. Kok og avkjøl pastasløyfer.
  2. Legg kvarg i en liten boks, som det er plass til i matboksen.
  3. Legg oppi ruccula og kokte pastaskruer som er vendt i litt olivenolje.
  4. Snitt småpølser i begge ender og stek dem i panne.
  5. Del ost i biter, gulrøtter i skiver og cherrytomater i to.
  6. Legg alt pent i boksen - fint å ha med på tur eller som niste.