Spinatsalat med skinke og fetaost

En enkel salat med spinat, skinke og fetaost
Cæsarsalat Wraps med spinat og cottage cheese
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
200 g aspargesbønner
300 g frisk spinat
2 stk avocado
½ stk rødløk
200 g fetaost
5 stk sølvløk , finhakket
100 g spekeskinke
Dressing:
5 ss olivenolje
2 ss rødvinseddik
2 krm nykvernet pepper
½ ts salt

Fremgangsmåte

  1. Kok aspargesbønnene knapt møre og avkjøl dem i kaldt vann.
  2. Vask og rens spinat, del store blad og legg dem på et stort fat.
  3. Ta kjernen ut av avocadoen og skjær den i båter. Fordel den over spinaten.
  4. Fordel løk i tynne skiver, feta i terninger og sølvløk over. Anrett skinken på toppen.
  5. Rør sammen dressingen og hell den over salaten rett før servering.