Wraps med spinat og cottage cheese

Fristende vegetariske wraps med cottage cheese og spinat. En fin oppskrift litt eldre barn gjerne kan lage etter skoetid.

Spinatsalat med skinke og fetaost Mager potetsalat
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
500 g dypfryst spinat
1 stk rødløk
2 båt hvitløk
2 ss meierismør
300 g cottage cheese
½ ts salt
¼ ts pepper
4 stk lompe eller tortillaer
2 dl revet gulost

Fremgangsmåte

  1. Tin spinaten og la den renne godt av seg.
  2. Hakk løk og finhakk hvitløk som du freser i smør. Tilsett spinat og cottage cheese før du smaker til med krydder. 
  3. Ha det rykende varme fyllet i tortillaene, dryss over ost, brett og servér straks.
Kokkens tips

Disse spinatwrapene kan gjerne gratineres i ovenen. Da blander du ikke den revne gulosten inn i fyllet, men legger fylte wraps side om side i en ildfast form o  dryss osten over. La wrapsene gratineres i ovnen ved 250 °C i ca. 10 minutter.