Kyllingsuppe

Suppe er alltid enkelt å ty til i en hektisk hverdag. Denne er smakfull, mettende og rask å lage.
Skogssoppsuppe Saupsuppe
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
½ stk grillet kylling
1 stk løk
2 ss smør
1 ts malt koriander
1 ts gurkemeie
2 stk gulrot
½ stk brokkoli
5 dl vann
3 dl lettmelk
2 stk hønsebuljongterning
80 g nudler
salt og pepper
2 dl gresk yoghurt

Fremgangsmåte

  1. Rens og kutt kyllingkjøttet i biter.
  2. Rens og finhakk løk, skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Del brokkolien i små buketter.
  3. Ha løk, smør, koriander og gurkemeie i gryten ved middels varme og stek under omrøring til løken er blitt myk.
  4. Tilsett vann, lettmelk og buljongterningene i gryten og kok opp. Tilsett gulrøtter, brokkoli, kyllingkjøtt og nudler. La det hele stå og småkoke i noen minutter til grønnsakene er møre.
  5. Rør inn yoghurten rett før servering. Smak til med nykvernet salt og pepper.
  6. Servér med brød eller rundstykker.