Kyllingfilet med urter

Kylligfilet er magert og godt kjøtt som passer til det meste av tilbehør.

Russisk laksesuppe
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
4 stk kyllingfilet
3 ss meierismør
1 ts salt
¼ ts pepper
¼ ts provencekrydder
1 ss frisk timian
1 ss frisk rosmarin
1 ss bladpersille
1 beger crème fraîche orginal, 35 %

Fremgangsmåte

  1. Hakk urtene.
  2. Smelt smøret og bland inn krydder og noe hakkede urter.
  3. Pensle filetene og brun dem i stekepanne, gjerne grillpanne.
  4. Legg filetene i en ildfast form og sett dem i ovnen på 210 °C i 4-5 minutter .
  5. Ta formen ut, ha på crème fraîche og resten av de hakkede urtene.
  6. Sett formen tilbake i ovnen og etterstek i nye 5 minutter til filetene er passe stekt og alt er gjennomvarmt.