Tacotallerken

Taco - det er faktisk også lov på en hverdag. Her er noen tips til den lettere varianten.

Burger med guacamole og chilisaus Greske kjøttboller i tomatsaus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g karbonadedeig
200 g brune bønner
1 pose tacokrydder
8 stk tacoskjell
2 stk tomat
1 dl tacosaus
2 dl yoghurt naturell
80 g purre
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
80 g revet gulost (gjerne letter)

Fremgangsmåte

  1. Brun karbonadedeigen, tilsett bønner og bland i tacopulver og litt vann.
  2. Kok opp purre i litt vann og kjør den i en mixer sammen med kvarg. Smak til med salt og pepper.
  3. Lett tacokjøttet på en tallerken sammen med  tacoskjell/nachoships, finskåret salat, tomat og ost.
  4. Server det sammen med tacosaus og purredressing.