Fest, jubileum og bursdag

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 25 oppskrifter innenfor

Karamellpudding

Karamellpudding er ikke vanskelig å lage, men den må lages minst ett døgn i forveien.

Karamellpudding

Karamellpudding er en av nordmenns favorittdesserter når julen ringer inn. Den er ikke vanskelig å lage, men den må lages minst ett døgn i forveien.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Bløtkake med multer og karamell

Dette er vinneren av bløtkakekonkurransen 2017. En nydelig kake fylt av salt og søtt, knas og krem.

Bløtkake med multer og karamell

Denne nydelige kaken er laget av Vidar Abrahamsen og er vinnerkaken i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Den kan lages som en stor eller 4-6 små porsjonskaker avhengig av størrelsen du velger. Prøv den!

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Marsipankake til den store festdagen

Imponér gjestene med en skikkelig festkake. Et vakkert syn og en nytelse for ganen.

Marsipankake til den store festdagen

Hvis du skal imponere gjestene med en stor flott marsipankake på nasjonaldagen eller på en annen stor festdag, er det denne festkaken du skal bake! Et vakkert syn og en nytelse for ganen.

over 60 min vanskelig
FORHÅNDSVISNING

Bryllupskake

Med litt erfaring innen kakebaking og pynting er det fullt mulig å få til denne flotte festkaken.

Bryllupskake

Har du litt erfaring med kakebaking og pynting er det fullt mulig å få til denne flotte festkaken. Med litt annen pynt blir det en festfin kake både til dåp og konfirmasjon.

over 60 min vanskelig
FORHÅNDSVISNING

Bløtkake med gelélokk

Kake med gelélokk blir alltid tatt godt imot hos både små og store. Kaken er ganske enkel å lage og blir et flott syn....

Bløtkake med gelélokk

Kake med gelélokk blir alltid tatt godt imot hos både små og store. Kaken er ganske enkel å lage og blir et flott syn.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Appelsinsaus

Appelsinsaus er klassisk til and og gås, men den er også god til hvitt kjøtt, svinekjøtt eller røkt svinekjøtt.

Appelsinsaus

Appelsinsaus er klassisk til and og gås, men den er også god til hvitt kjøtt, svinekjøtt eller røkt svinekjøtt. Prøv røkt svinekam og appelsinsaus – nydelig.

under 20 min middels
FORHÅNDSVISNING