Kyllingspyd à la Indonesia

Litt forberedelser på forhånd, og du kan nyte deilig middag under åpen himmel. Maten smaker bedre også!

Pizza i reflektorovn
vanskelig
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
1 ss honning
2 ss soyasaus
2 ss soyaolje
1 ts malt koriander
1 ts gurkemeie
½ ts chilipulver
ca 300 g kyllingfilet
1 pk nudler
2 ts karri
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
salt og pepper

Fremgangsmåte

Bland honning, soyasaus, soyaolje, koriander, gurkemeie og chilipulver til en marinade.

Del kyllingbryst i biter. Ha kylling sammen med marinaden i en lufttett pose eller boks i ca 1 time.

Bløtlegg trespydene i vann mens kyllingbitene marineres.

Tre kyllingbitene på trespydene og stek de på bål eller i en varm stekepanne i ca 5 - 7 minutter. Snu dem ofte, og smør dem med marinaden underveis.

Kok opp vann og tilbered nudler slik det står forklart på pakken.

Lag en karridressing av kvarg og karri, smak til med salt og pepper.

Server kyllingspiddene med nudler og karridressing.