Kakao på pinne

Den perfekte julegaven til den som har alt. Imponerende lekre og enkle å lage.
Varm melk med julekrydder
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
400 g mørk sjokolade, 70% kakao
2 l helmelk
Mini marshmallows, kanel, appelsin, vaniljestang

Fremgangsmåte

  1. Varm opp vann i en kjele. Grovhakk sjokoladen og ha den over i en bolle. Plasser bollen med sjokoladen over det varme vannet.
  2. Smelt sjokoladen forsiktig. Det er viktig å ikke bruke for høy temperatur.
  3. Ha den smeltede sjokoladen over i små porsjonsformer og sett en liten ispinne i hver av formene.
    Kokkens tipsDersom du ønsker kan du tilsette finrevet appelsin, frø av en vaniljestang eller litt malt kanel før du heller sjokoladen i formene. Dryss eventuelt over med marshmallows
  4. Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
  5. Press sjokoladen ut av formen og rør den ut i en kopp med varm melk.