Varm sjokolade med peppermynte

Varm deilig hjemmelaget sjokolade. I denne oppskriften tar vi varm sjokoladen til nye høyder med å tilsette peppermynteolje. Nytelse for kropp og sjel!

Peppermynte- og lakrismelk Kaffiato
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
3 dl helmelk eller lettmelk
25 g mørk kokesjokolade
5 dråpe peppermynteolje
2 ss kremfløte eller lett dessertfløte
2 ts vaniljesukker
1 ss revet appelsinskall
10 g mørk kokesjokolade , revet

Fremgangsmåte

  1. Del sjokoladen i biter.
  2. Varm opp melken til kokepunktet, smelt sjokoladen i og tilsett peppermynteolje. 
  3. Hell den varme sjokoladen i et stort krus. Visp kremfløten med vaniljesukker og legg den på toppen. 
  4. Dryss over revet appelsinskall og kokesjokolade.