Bærmousse med sitron

En deilig og frisk mousse til selskap og fest.
Yoghurtfromasj Yoghurtfromasj med jordbær
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

10
6 stk gelatinplater
5 dl ferdig vaniljesaus
3 dl kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
½ stk sitron , skall og saft
200 g blåbær
200 g bringebær
4 ss sukker

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinbladene i kaldt vann i ca 5 minutter.
  2. Visp vaniljesausen kraftig og vend inn vaniljekvarg forsiktig.
  3. Klem vannet av gelatinbladene og smelt dem i sitronsaften i en liten kjele på svak varme. Avkjøles litt før den røres inn i vaniljesausen.
  4. Rør inn de fryste bærene, revet sitronskall og sukker.
  5. La moussen stivne i kjøleskap natten over. Pyntes med blåbær og jordbær før servering.