Fromasj av yoghurt

Denne kombinasjonen av fromasj med yoghurt og gelé med friske bær er en lekende lett dessert å lage som du enkelt kan lage til flere om du skal ha selskap.

Sjokolademousse Gelé med frukter og bær
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
2 stk gelatinplater
3 dl yoghurt med skogsbær
50 g bjørnebær
50 g bringebær
50 g blåbær
100 g ferdiggelé med jordbærsmak
2 blad frisk mynte

Fremgangsmåte

  1. Bløt opp gelatinen i kaldt vann i 5 minutter, smelt deretter gelatinen. 
  2. Bland det sammen med yoghurten. Hell yoghurten over i serveringsglass.
  3. La glassene stå kaldt i en time for å stivne.
  4. Legg deretter bærene på toppen.
  5. Varm opp ferdiggelé, avkjøl det litt og hell den over bærene. Sett fromasjen i kjøleskapet til avkjøling.
  6. Når geléen på toppen har stivnet kan du godt pynte med et par mynteblader og så er fromasjen klar til servering.