Jordbærmisu

Denne desserten er en variant av den italienske 'Tiramisu'. 'Tiramisu' betyr direkte oversatt "plukk meg opp", mens meningen heller mer mot "noe som får deg til å føle deg bedre" - noe vi kan garantere at denne desserten vil få deg til å gjøre!

Ostekake på glass Fromasj av kvarg og friske bær
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
2 stk gelatinplater
125 g kremost naturell
3 ss sukker
1 stk lime
10 stk jordbær
3 stk fingerkjeks
2 dl lettrømme (10 % fett)

Fremgangsmåte

  1. Bløt opp gelatinen i kaldt vann i 5 minutter, smelt deretter gelatinen i et par ss kokende vann. 
  2. Visp kremost, rømme og sukker sammen og tilsett gelatinen. 
  3. Fordel ostemassen i glass. La det stå og stivne i ca 1 time i kjøleskap.
  4. Skjær lime og jordbær i skiver, og ha det oppå ostefromasjen.
  5. Stikk til slutt fingerkjeks ned i ostefromasjen, og server.