Is, sorbet og parfait

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 30 oppskrifter innenfor

Kulfi med kardemomme og nøtter

Kulfi er en tradisjonell indisk is som lages ved å koke inn melk. Dette tar sin tid, men det gir en helt spesiell smak på isen. Isen har en tett konsistens og smelter langsomt. Tradisjonelt fryses den inn i kremerhusformer.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Semifreddo

Semifreddo er italiensk og betyr "halvfrossen". Det er en veldig luftig form for iskrem med en konsistens som ligner frossen mousse. I Italia lages Semifreddo ofte med gelato som hovedingrediens.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Stikkelsbæris

Uansett om man bruker grønne eller røde bær til denne oppskriften, vil man få en utrolig farge på isen. Selve stikkelsbærisen blir nesten som en sorbet, og kan gjerne serveres uten at yoghurtisen tilsettes.

over 60 min lett
FORHÅNDSVISNING

Omelette norvègienne

Omelett? Det franske navnet på denne "bomben" av en dessert kan lett være misvisende. Den har slett ingenting med en omelett å gjøre. Men kan gjerne gi assosiasjoner til is og snø. Uansett; en fantastisk dessert, som vil overraske gjestene dine.

20 - 40 min middels
FORHÅNDSVISNING