Tutti Frutti Parfait

Også kalt kongen av frosne desserter er parfait noen av de beste man kan avslutte et måltid med, men så har den da også fått navnet som betyr perfekt på fransk. 

Barnas sunne yoghurtis Yoghurt- og honningis
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
2 ½ dl kremfløte
75 g sukker
1 ss vann
4 stk eggeplomme
2 dl cocktailbær div farger, finhakket

Fremgangsmåte

  1. Visp fløten til krem. 
  2. Kok sukkeret med litt vann. Avkjøl det litt, men pass på at det enda er flytende.
  3. Pisk eggeplommene og hell sakte i det flytende sukkeret, mens du viper for fullt. Visp en god stund, slik at du får en luftig eggedosis.
  4. Vend inn fløten med lett hånd og smak til med finhakkede cocktailbær.
  5. Hell massen i en plastikkboks, eller lignende, og la den stå i fryseren natten over.