Ribberull med yoghurtdressing

En litt eksotisk og ny måte å spise ribberull på.
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
Yoghurtdressing:
2 dl yoghurt naturell
1 dl god olivenolje
salt og pepper
finhakket persille og gressløk (valgfritt)
Karripickles:
1 stk gulrot , finstrimlet
¼ stk hodekål , finsnittet
½ stk løk , finkuttet
1 dl soyaolje
2 ss karri
½ ss eplecidereddik
3 skive ribberull per person

Fremgangsmåte

Yoghurtdressing: 

  1. Sil yoghurten gjennom dobbelt kaffefilter eller kjøkkenhåndkle slik at vannet renner ut.
  2. Hell oljen i yoghurten i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Smak til med salt og pepper.
  3. Tilsett gjerne finhakket persille og gressløk.

    Karripickles:

  4. Sett stekeovnen på 150 °C.  
  5. Kok grønnsaker raskt i lettsaltet vann. Hell av vannet og la dem dampe av (tørke litt) i gryten.
  6. Ha dem i en ildfast form og la dem tørke midt i stekeovnen i ca 15 minutter.
  7. Varm oljen og visp inn karri og eddik. Hell dressingen over grønnsakene og bland godt.
  8. Legg ribberullen på tallerkenen og anrett med tilbehøret. Server med et godt, grovt brød.