Påskescones i panne

Påskescones er en smart måte å lage kjapp mat på når du er på hytta. Her trenger du bare et stekebluss og en pose, resten gjør seg nesten selv.

Muffins med oliven og fetaost Skinke- og ostebrød
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
500 g ferdig sconesblanding
100 g sorte oliven
50 g frisk basilikum
3 skive slangeagurk
1 stk tomat
2 skive spekeskinke
50 g grønn lollo salat
Dressing;
1 ts paprikapulver
1 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

  1. Bruk en ferdigpakke med sconesblanding. Del blandingen i 2.
  2. Stek den i en stekepanne og bland i finhakket oliven og urter. Stek på lav varme ca. 10 minutter på hver side.
  3. Servér med slangeagurk, tomat, spekeskinke og salat til.

    Dressing:

  4. Lag en god dressing, som her, ved å blande paprikapulver og kvarg.