Barnas beste chili con carne
Ingen ting kan vel måle seg med en hjemmelaget chili con carne. Prøv denne milde varianten, den vil garantert falle i smak hos barna.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 2 stk Løk
- 2 stk Rød paprika
- 2 ss Meierismør
- 400 g Kjøttdeig
- 2 boks Hermetiske tomatbønner
- 1 dl Ketchup eller tomatsaus
- 125 g Kremost naturell , smakt til med chilisaus
Fremgangsmåte:
- Rens løk og paprika, og skjær i tynne skiver.
- La grønnsakene frese i en stekepanne med smør.
- Smuldre i kjøttdeigen og la den bli brun. Tilsett bønnene.
- Rør osten jevn i tomatsausen (ketchup) og rør den inn i gryteretten.
- La alt surre under lokk i ca 5 minutter.
- Smak retten til med salt og pepper.
- Server i tacoskjell sammen med frisk salat. Og topp gjerne med revet ost og rømme.