Kylling i folie

Legg kyllingpakkene i stekeovn, på bålet eller på grillen og middagen er ferdig i løpet av noen minutter.

Fyldig oste- og grønnsaksuppe
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 stk kyllingfilet
3 stk små buketter brokkoli
2 stk aspargestopper
¼ stk oransje paprika
2 stk reddik
½ dl matfløte
1 ss tacosaus (kan sløyfes)
salt og pepper

Fremgangsmåte

Ta ett stort ark aluminiumsfolie og brett det dobbelt.

Lag en bunn i folien og legg i en kyllingfilet og oppskjærete grønnsaker. Ha på salt og pepper. Hell over tacosaus utrørt i matfløte. Pakk folien godt rundt slik at det blir en liten pose.

Du kan enten steke kyllingpakkene i stekoven på 220 °C i ca 20 minutter eller du kan ta de med deg ut på tu og steke de på bålet. La dem da ligge i bålet i ca 5 minutter før du sjekker om kyllingen er gjennomstekt, om ikke la den ligge noen minutter til. Server med ferskt brød.