Auberginepanne med feta

Aubergine er en spennende grønnsak som er lettere å tilberede enn man skulle tro. Denne panneretten er klar til å nytes på rundt en halv time - så hvorfor ikke prøve?

Enkel kjøttgryte Lettvint grønnsaksstuing
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 stk aubergine
1 stk rød paprika
2 ss meierismør
1 boks hermetiske tomater
1 dl crème fraîche orginal, 35 %
150 g fetaost , i terninger
0 båt hvitløk
¼ ts nykvernet pepper
2 ss frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløk, skjær aubergine i skiver (ca. ½ cm) og paprika i små terninger.
  2. Smelt smør i en gryte og brun auberginen lett. Ha i hvitløken og fres lett før du tilsetter paprika, tomater og crème fraîche. La det småkoke i ca. 5 minutter.
  3. Rør i feta, paprikapulver og pepper, og varm forsiktig opp.
  4. Dryss over hakket timian rett før servering.