Osteretter

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 22 oppskrifter innenfor

Ostesufflé

En høy og luftig ostesufflé er alltid hyggelig å imponere gjestene med. Men du, husk at det er gjestene som skal vente på ostesuffleen og ikke omvendt.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Ostemillefeuilles

Millefeuille er fransk og betyr 'tusen lag'. Beskrivelsen brukes om retter hvor man legger maten i flere lag. I land som Frankrike og USA blir Millefeuille som oftest brukt som navn på kaker som ligner Napoleonskake.

20 - 40 min middels
FORHÅNDSVISNING

Sitrusmarinert ostetapas

Tapas er en trend som har festes seg godt hos oss solhungrige nordmenn. Med minner om sol, sangria og Spania er det herlig å kunne by på deilige småretter i festlige lag. Sitrusmarinert ostetapes vil garantert bli fulgt av velbehag.

40 - 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Bakt potet

Bakte poteter smaker godt som tilbehør, men er også deilig som fredagskos. Lag mye godt tilbehør, slik som mais, reker, skinke, ost, bacon, kylling, og fyll den med kryddersmør og rømme.

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING