Sommerpizza

Bruk andre ingredienser på pizza som pesto, reker og crème fraîshe, så vil du få en ny smaksopplevelse!
Ostetortilla (Quesadilla) Pasta med sjampinjongsaus
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 pk fersk pizzabunn, rektangulær
1 beger crème fraîche ekstra lett, 10 %
4 ss pesto
1 stk rødløk
1 stk gul paprika
150 g mozzarella
100 g ruccula
100 g reker

Fremgangsmåte

La deigen hvile på kjøkkenbenken i ca 10 minutter. Åpne pakningen og rull deigen ut på stekeplate med bakepapiret. 

Smør på crème fraiche og pesto. Del løk og paprika i biter og stek de lett i en stekepanne med litt smør eller olje. Fordel det så utover pizzaen.

Legg på osten som er ståret i skiver og stek pizzaen midt i ovnen i ca 20 minutter på 180 °C.Legg ruccula og reker på pizzaen rett før servering.