Potetsalat med egg

Det er alltid godt med en potetsalat til grillmaten eller på koldtbordet. Prøv denne med egg og gulrot.
Kylling- og pastasalat i boks Kyllingsalat med avokado
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

8
10 stk kokefaste potet
1 stk liten purre
100 g sylteagurk i skiver
1 stk gulrot
2 stk hardkokte egg
ca 2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
ca 3 dl lettrømme eller lett crème fraîche

Fremgangsmåte

Skrell og kok potetene og avkjøl disse. Kutt potetene i små terninger.Skyll purren og finsnitt den. Finhakk sylteagurk og skrell guleroten og riv den på rivjern. Kutt opp de avkjølte hardkokte eggene.

Ha det hele i en stor bolle og tilsett kvarg og lettrømme/lett crème fraîche.

Bland at sammen og smak til med nykvernet salt og pepper.

Pynt med litt hakket gressløk eller persille

En porsjon er ca 190 g