Spinatsalat med skinke og fetaost

Salater er alltid enkle å lage og er like godt å spise uansett hvilken tid det er på året. Her har vi laget en variant med spinat, skinke og fetaost

Cæsarsalat Wraps med spinat og cottage cheese
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
200 g aspargesbønner
300 g frisk spinat
2 stk avocado
½ stk rødløk
200 g fetaost
5 stk sølvløk , finhakket
100 g spekeskinke
Dressing:
5 ss olivenolje
2 ss rødvinseddik
2 krm nykvernet pepper
½ ts salt

Fremgangsmåte

Kok aspargesbønnene knapt møre og avkjøl dem i kaldt vann.

Vask og rens spinat, del store blad og legg dem på et stort fat.

Ta kjernen ut av avocadoen og skjær den i båter. Fordel den over spinaten.

Fordel løk i tynne skiver, feta i terninger og sølvløk over. Anrett skinken på toppen.

Rør sammen dressingen og hell den over salaten rett før servering.