Kyllingsuppe

Suppe er alltid enkelt å ty til i en hektisk hverdag. Denne er smakfull og rask å lage selv.
Skogssoppsuppe Saupsuppe
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
½ stk grillet kylling (1000 grams råvekt)
1 stk løk finhakket
2 ss smør
1 ts malt koriander
1 ts gurkemeie
2 stk gulrot
½ stk brokkoli
5 dl vann
3 dl lettmelk
2 stk hønsebuljongterning
80 g nudler
2 dl matyoghurt
nykvernet salt og pepper

Fremgangsmåte

Rens og kutt kyllingkjøttet i biter.

Ha løk, smør, koriander og gurkemeie i gryten ved middels varme og stek under omrøring til løken er blitt myk.

Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Brokkolien deles i små buketter.

Tilsett vann, lettmelk og buljongterningene i gryten og kok opp. Tilsett gulrøtter, brokkoli, kyllingkjøtt og oppbrekte nudler. La det hele stå og småkoke i noen minutter til grønnsakene er møre.

Rør inn matyoghurt rett før servering. Smak til med nykvernet salt og pepper.Servér med brød eller rundstykker.