Prontosuppe

Middag, pronto! Klokka er over middagstid. Sulten? Lag en prontosuppe. Den er som navnet tilsier rask å lage, og den smaker utrolig godt!
Fransk ostesuppe Blomkålsuppe de Lux
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
100 g bacon eller lettsaltet sideflesk
1 stk gulrot
25 g knollselleri (sellerirot)
1 stk løk
1 båt hvitløk
1 ss smør
1 ss tomatpuré
1 ts paprikapulver
6 dl melk
5 dl grønnsakbuljong (utblandet)
2 dl pasta
1 ts tørket oregano
salt og pepper
1 dl bladpersille
2 dl jarlsberg , revet

Fremgangsmåte

Skjær flesk eller bacon i tynne strimler. Skjær de øvrige grønnsakene i tynne strimler.

Fres bacon, grønnsaker og løk i en kjele. Tilsett tomatpuré og paparikapulver. Rør godt. Hell i melk og grønnsaksbuljong/kraft. Legg i pasta og la alt koke i 10 minutter.

Smak suppen til med oregano, salt og pepper. Strø bladpersille og revet ost over like før servering.