Kontakt oss

ADRESSE:
Opplysningskontoret
for Meieriprodukter (Melk.no)
Postboks 1011, Sentrum
0104 Oslo

BESØKSADRESSE:
Borggt. 1, oppgang A,
0650 Oslo

Telefon: 23 30 20 10

Telefaks: 23 30 20 11

E-post:

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få tilsendt temabaserte nyhetsbrev om kosthold, ernæring, skole og mat.

MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Brosjyrebestilling

Brosjyrebestilling

BROSJYREBESTILLING

Kontakt oss i Opplysningskontoret for Meieriprodukter

 

Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) ble offisielt åpnet 22.april 2004, og har 12 ansatte (10 årsverk) og besitter både matfaglig, undervisnings- og ernæringsmessig kompetanse.

Vi har telefontid mandag-fredag mellom kl. 09:00 og 15:00

Ida Marion Berg Hauge

DAGLIG LEDER

Tlf dir: 23 30 20 12

Mob: 915 78 410

E-post:

Ane Køber Guldvik

KOMMUNIKASJONSSJEF

Tlf dir: 23 30 20 19

Mob: 415 06 828

E-post:

Thor Erik Johansen

RÅDGIVER STRATEGI OG ANALYSE

Mob: 915 96 057

E-post:

Marianne Hayes Antonsen

MATFAGLIG KONSULENT
LEDER FORBRUKERTEAM

Tlf dir: 23 30 20 17

Mob: 900 45 407

E-post:

Terese Glemminge Arnesen

ERNÆRINGS- OG KOMMUNIKASJONSRÅDGIVER
MASTER I SAMFUNNSERNÆRING

Tlf dir: 23 30 20 15

Mob: 951 95 129

E-post:

Kari Skarheim

WEBREDAKTØR

Tlf dir: 23 30 20 16

Mob: 482 29 100

E-post:

Ingvild Karine Vederhus

DIGITAL MARKEDSFØRER

Mob: 917 58 429

E-post:

Ole Berg

KLINISK ERNÆRINGSFYSIOLOG
LEDER FAGTEAM

Tlf dir: 23 30 20 04

Mob: 415 11 893

E-post:

Kaja Helland-Kigen

KLINISK ERNÆRINGSFYSIOLOG

Tlf dir: 23 30 20 09

Mob: 976 85 234

E-post:

Ellen Kathrine Ulleberg

MATVITENSKAPELIG RÅDGIVER PhD

Tlf dir: 23 30 20 18

Mob: 957 45 422

E-post:

Guro Waage

ERNÆRINGSRÅDGIVER

Tlf dir: 23 30 20 14

Mob: 476 58 082

E-post:

Mona Bjelland

ERNÆRINGSRÅDGIVER PhD
SKOLEANSVARLIG

Tlf dir: 23 30 20 14

Mob: 997 96 799

E-post:

  • Proteiner Proteiner Gir energi (4 kcal/gram). Bidrar til normal muskelvekst og vedlikehold av skjelettet. Kilder: en porsjon kjøtt, fisk, melk, ost eller et egg.
  • Kalsium Kalsium Bidrar til å opprettholde normal funksjon av skjelett, tenner, muskler og nervesystem. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, spinat, mandler eller sesamfrø med skall.
  • Fosfor Fosfor Bidrar til vedlikehold av skjelett og tenner. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt grove kornprodukter, grovt brød, kjøtt, innmat og belgfrukter.
  • Vitamin B2 Vitamin B2 Kalles også riboflavin. Bidrar til normal funksjon av blant annet energiomsetning, syn, nervesystem og luftveier. Kilder: en porsjon melk, yoghurt, ost, kjøtt og fet fisk.
  • Vitamin B12 Vitamin B12 Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, immunforsvar og nervesystem. Kilder: en porsjon innmat, kjøtt, fisk, melk, yogurt, ost eller et egg.
  • Jod Jod Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, hud og nervesystem, og til normal vekst hos barn. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, skalldyr og fisk.