Hjem - Oppskrifter / Varme drikker / Varm sjokolade med marshmallows
  • Varm sjokolade med marshmallows

    Varm sjokolade med marshmallows 

Varm sjokolade med marshmallows

Har du prøvd å lage varm sjokolade ved å tilsette sjokoladesaus? Enkelt og kjapt. Melk og sjokoladesaus kan varmes i mikro. Pynt med marshmallows på amerikanske vis.
Enkel
Energi 107.8 kcal
Protein 3.1 g
Fett 3.1 g
Karbohydrater 17.2 g
Fiber 0.0 g
Kalsium 103.8 mg
Vitamin B2 0.1 mg
Vitamin B12 0.4 µg
Vitamin D 0.0 µg
Tilsatt sukker 13.0 g
Vitamin A 26.6 mg
Vitamin B1 0.0 mg
Vitamin B6 0.0 mg
Vitamin C 0.0 mg
Vitamin E 0.1 mg
Folat 3.9 µg
Fosfor 74.3 mg
Jern 0.1 mg
Kalium 0.1 mg
Kopper 0.0 mg
Magnesium 11.2 mg
Niacin 0.1 mg
Selen 0.8 µg
Sink 0.3 mg

Ingredienser

Porsjoner 1
  • 2 ½ dl helmelk
  • 3 ss sjokoladesaus
  • 5 stk marshmallows

Fremgangsmåte

Varm melk og sjokoladesaus til kokepunktet under omrøring.

 Legg 2 - 3 marshmallows i bunnen av et glass eller krus før du heller den varme sjokoladen over. Pynt med resten av marshmallowsene.

 

 

  • Proteiner Proteiner Gir energi (4 kcal/gram). Bidrar til normal muskelvekst og vedlikehold av skjelettet. Kilder: en porsjon kjøtt, fisk, melk, ost eller et egg.
  • Kalsium Kalsium Bidrar til å opprettholde normal funksjon av skjelett, tenner, muskler og nervesystem. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, spinat, mandler eller sesamfrø med skall.
  • Fosfor Fosfor Bidrar til vedlikehold av skjelett og tenner. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt grove kornprodukter, grovt brød, kjøtt, innmat og belgfrukter.
  • Vitamin B2 Vitamin B2 Kalles også riboflavin. Bidrar til normal funksjon av blant annet energiomsetning, syn, nervesystem og luftveier. Kilder: en porsjon melk, yoghurt, ost, kjøtt og fet fisk.
  • Vitamin B12 Vitamin B12 Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, immunforsvar og nervesystem. Kilder: en porsjon innmat, kjøtt, fisk, melk, yogurt, ost eller et egg.
  • Jod Jod Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, hud og nervesystem, og til normal vekst hos barn. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, skalldyr og fisk.