Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kokkens tips

Her får du kokkens tips til hvordan du på best mulig måte kan bruke meieriprodukter i matlagingen

Yoghurt naturell med ulike toppinger

Yoghurt naturell – en ny folkefavoritt

Yoghurt naturell er sunt, smakfullt og lett å variere. Her får du gode tips til ulike kombinasjoner.
Barnehånd med yoghurt som legges ned i en skolesekk

Med dette trikset holder du matpakken kald lengre

Enkelt tips til friskere og næringsrik niste som holder seg til lunsj.
Yoghurtdressing

Slik bruker du meieriprodukter i dressinger

Her finner du en guide til både næringsinnhold og bruksområder for ulike meieriprodukter som er velegnet å bruke som base i dressing og dipp.
To som spiser vaffel med brunost

Ja, vi elsker brunosten

Brunosten er vinneren i kåringen av Norges nasjonalost!
Bygggrøt og en kopp kaffe

Havregrøt stadig mer populært

Siden 90-tallet har havregrøten havnet på stadig flere frokostbord. Nesten 600.000 nordmenn spiser havregrøt hver uke.
Brunostboller et på fat ved siden av brunost i terninger på en fjøl

Deilige oppskrifter med brunost

Brunost smaker ikke bare fantastisk på brødskiven, den fungerer også som en nydelig smaksforsterker i ulike retter. Få inspirasjon her!
Appelsin- og gulrotsuppe

Ta med varmende suppe på tur

Vinteren er en perfekt årstid for varm suppe. Fyll termosen med en disse 6 favorittoppskritene.

Suppe og meieriprodukter

Hvilke meieriprodukter kan du tilsette i suppen for å gjøre den enda bedre?
Kjøleskapsgrøt med chiafrø

Så enkelt lager du kjøleskapsgrøt

Dette er grøten du raskt rører sammen på kvelden og som er ferdig til du skal spise frokost dagen etter. Se hvor enkelt det er å lage denne sunne og deilige grøten.
Fjøl med forskjellige oster og marmelade

Den lille osteskolen

Hvordan kan melk forvandles til så mange smakfulle oster med så ulikt utseende? Her gir vi deg noen svar.
One pot pasta med kjøttboller

Middagstips for familier i tidsklemma

Har du travle hverdager, men gjerne vil servere hjemmelaget mat? Få oppskriftene her.
pitapizza

Enkel, digg og billig studentmat

Få tips til hvordan du kan spise billig, men godt som student.
Yoghurtis på pinne

Kan alle meieriprodukter fryses?

Melk og meieriprodukter kan fint fryses selv om de etter tining passer best til bruk i matlagingen.
Trefat med fire forskjellige typer oster og kjeks.

Dette er nordmenns favorittpålegg

Flere enn 4 av 10 nordmenn har ost som sitt favorittpålegg. I gjennomsnitt spiser hver av oss nesten 19 kg ost i året.
Kardemommeboller med melisdryss på et bakepapir med et glass melk ved siden av

9 oppskrifter på rykende fersk gjærbakst

Det er ikke mye som slår duften av rykende fersk gjærbakst.
norske råvarer

10 tips til middager laget med norske råvarer

Det er gode grunner til å velge norske råvarer fremfor import. Bruk de næringsrike, friske og norske matvarene når du kan.
Smoothiebowl med bringebær og vaniljeyoghurt

Hjemmekontor? Ikke glem lunsjen

Har du lett for å glemme lunsjen når du jobber hjemmefra? Her hjelper vi deg litt på vei, og har samlet 10 enkle oppskrifter på rask og deilig lunsj.
Dalgona med jordbær i høyt glass med jordbær rundt

Nyt enkel og fristende sommermat!

Det er tid for sommer og late dager! Her har vi samlet våre aller beste oppskrifter på fristende og deilig sommermat.
eplevafler med kanel i stabel med epler delt i to ved siden og et glass melk

Gode tips til hva du kan bruke epler til!

Lurer du på hva du skal bruke alle eplene til? Få tipsene her!
Tortilla med smeltet ost delt i fire og stablet til et tårn

Digge oppskrifter med smeltet ost

Glad i smeltet ost? La deg friste av disse deilige rettene.
Enkel eplekake med cottage cheese

Bak med norske epler

Her har vi samlet 6 oppskrifter til deg som vil bake med sesongens epler.
frokostbord

5 forslag til en god start på 17.mai

Start nasjonaldagen med en sunn og god frokost før feiringen kan begynne!
Kremfløte

Slik får du perfekt krem

Her finner du noen gode råd og tips til hvordan du kan oppbevare og behandle kremfløten slik at den blir til deilig, nypisket krem.