Fromasjer, mousser og geléer

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 25 oppskrifter innenfor

Sjokolademousse

Lett å lage og servere når du har mange gjester.

Sjokolademousse

 Her har du en fin måte å "fiffe" opp den ferdigpakkede sjokolademoussen på. 

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Pære- og snøfrisktrifle

En trifle lages som oftest med lag av gelé, frukt og krem som er lagt over sukkerbrød dynket i alkohol.

Pære- og snøfrisktrifle

En trifle lages som oftest med lag av gelé, frukt og krem som er lagt over sukkerbrød dynket i alkohol. Men, det finnes mange variasjoner og den har utviklet seg mye over tid. Det sies at den første trifle ble laget kun av krem smaksatt med sukker, ingefær og rosevann.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Jordbærmisu

Denne desserten er en variant av den italienske 'Tiramisu'.

Jordbærmisu

Denne desserten er en variant av den italienske 'Tiramisu'. 'Tiramisu' betyr direkte oversatt "plukk meg opp", mens meningen heller mer mot "noe som får deg til å føle deg bedre" - noe vi kan garantere at denne desserten vil få deg til å gjøre!

over 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Fromasj av yoghurt

Denne kombinasjonen av fromasj og yoghurt med gelé er en lekende lett dessert å lage.

Fromasj av yoghurt

Denne kombinasjonen av fromasj med yoghurt og gelé med friske bær er en lekende lett dessert å lage som du enkelt kan lage til flere om du skal ha selskap.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Fromasj av kvarg

Fromasj er en kremdessert stivnet med gelé.

Fromasj av kvarg

Fromasj er en kremdessert stivnet med gelé. Det er mange måter å lage fromasj på - her har vi en oppskrift som bruker kvarg.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING