Kald dessertsuppe med limekrem

En deilig dessert som passer ypperlig i sommervarmen.
Jordbærcarpaccio Karamelliserte plommer i eggestand
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

6
4 dl vann
3 dl sukker
2 stk lime
1 stk galiamelon
1 kurv jordbær
2 stk nektarin
10 g frisk sitronmelisse
3 dl crème fraîche orginal, 35 %
2 ss melis

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann og sukker. Avkjøl.
  2. Ta halvparten av limen og finriv limeskallet. Tilsett limeskall og -saft i sukkerlaken.
  3. Sett sukkerlaken kaldt i kjøleskapet til suppen skal serveres.
  4. Del all frukten i mindre terninger. Finhakk litt sitronmelisse og bland alt med sukkerlaken.
  5. Suppen helles i små suppeskåler eller porsjonsglass. Visp crème fraîche stiv med melis og smak til med saft og skall av en lime.
  6. Kan smaksettes med konjakk eller likør i stedet for lime.