Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Fruktsalat med kvarg

Sunt, raskt og enkelt . Passer både som mellommåltid, kveldsmat og som en litt sunnere dessert.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
Forslag til frukt og bær: banan, eple, melon, druer, blåbær, jordbær
1 ½ dl mager kvarg med vanilje (f.eks mager Vaniljekesam)

Fremgangsmåte

  1. Skrell frukten og del den i biter. Det kan være lurt å ha litt sitronsaft over, slik at fruktbitene ikke skal bli brune så fort. Du kan bruke all slags frukt og bær som banan, eple, appelsin, druer, kiwi, ananas, pære, jordbær, rips og solbær.
  2. Servér frukten med et par store spiseskjeer med vaniljeyoghurt.Blir det litt igjen som du vil spise senere, kan du pakke det i en tett boks.

Du kan godt bytte ut vaniljeyoghurten med en yoghurt med en annen smak eller med kvarg med vanilje.