Fisk og skalldyr

La deg inspirere av mange måter å tilberede retter med fisk og skalldyr.

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 18 oppskrifter innenfor

Rød fiskesuppe

En herlig og sunn suppe med mye god mat i.

Rød fiskesuppe

Glad i fiskesuppe, men trenger en ny vri? Rød fiskesuppe er smakfull med deilige ingredienser.

40 - 60 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Ørretmousse på salatseng

Enkel og smakfull som forrett eller på et koldtbord.

Ørretmousse på salatseng

Denne oppskriften med Ørretmousse på salatseng er enkel og smakfull. Den kan serveres som forrett eller på et koldtbord.

over 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Ost- og røkelakstartar med rømmedressing

En flott og smakfull forrett av røkelaks og ridderost med rømmedressing.

Ost- og røkelakstartar med rømmedressing

En flott og smakfull forrett av røkelaks og ridderost med rømmedressing. Enkel å lage og gjestene blir garantert imponert.

20 - 40 min middels
FORHÅNDSVISNING

Lefsebusser

Kanapeer er alltid passende når man skal arrangere fest!

Lefsebusser

Kanapeer er alltid fint å ha når man skal arrangere fest, enten i anledning bursdag, jul eller nasjonaldag. Kjempegod norsk tradisjonsmat!

20 - 40 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Fylte lefsebiter

Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett.

Fylte lefsebiter

Fylt lefse slår aldri feil som tapas eller som forrett. Røkt- eller gravet laks, salami eller spekeskinke. Det er mye som kan brukes. Bytt gjerne ut løken med litt revet ingefær. Nydelig til røkt laks.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Laksepaté

Skal du arrangere fest og planlegger å ha koldtbord, kan du overraske med denne patéen.

Laksepaté

Skal du arrangere fest og planlegger å ha koldtbord, kan vi anbefale denne patéen. Tilberedes dagen før og taes så fram på festdagen. Anrett på et serveringsfat, gjerne med litt salat i midten, slik at gjestene også kan "spise" med øynene.

over 60 min vanskelig
FORHÅNDSVISNING

Fiskekake av hyse med smørstekt småløk og salat

Nydelige hysekarbonader som gjør hverdagsmiddagen litt mer spennende.

Fiskekake av hyse med smørstekt småløk og salat

Hyse, eller kolje finnes langs hele norskekysten og er ettertraktet for kjøttet som er ypperlig å lage fiskekaker av. Prøv disse karbonadene og gjør hverdagsmiddagen litt mer spennende.

40 - 60 min middels
FORHÅNDSVISNING

Blåskjell i panne

Hva med å nyte blåskjell i solnedgangen på svalberget? Så godt og så enkelt!

Blåskjell i panne

Blåskjell smaker ekstra godt i solnedgangen. Ikke minst er det enkelt og lage ute og det tar kun noen minutter og tilberede. 

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING