Havregrøt med blåmuggost og fenalår

En salt havregrøt er ypperlig til både middag og kvelds. 

Rømmegrøt - en vestlandsvariant Frokostgrøt
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
Grøt:
2 dl havregryn
4 dl melk
1 ts salt
Topping:
4 skive blåmuggost
4 skive fenalår
2 ss honning

Fremgangsmåte

  1. Bland havregryn og melk i en kjele. Rør til det koker og la grøten småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt. 
  2. Fordel grøten i skåler og topp med blåmuggost, fenalår og honning.
    Ernæringsrådgiverens tipsVisste du at nesten 600 000 nordmenn spiser havregrøt hver uke? Det er slettes ikke så rart! Havregrøt er nemlig ikke bare havregrøt, den kan varieres i det uendelige med forskjellig toppinger. Sunt er det også.