Lørdagsgodtis

La barna få tilsette sitt favorittgodteri til disse enkle yoghurtispinner. Om dere gjør det på formiddagen, er de klare til barne-TV-tiden.

Ispinner med mangolassi og chili Sjokobananis
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
400 g yoghurt (velg barnas favoritt)
lørdagsgodt - ta litt av hvert!

Fremgangsmåte

  1. Har du stående former kan du fylle dem lagvis med lørdagsgodt og yoghurt. Men pass på at yoghurten omslutter alt godteriet, så ispinnen ikke brekker på midten.
  2. Har du liggende former kan du lett lage kule overflater på ispinnene, og la godteriet stikke opp av isen.
  3. Frys ispinnene i 4-6 timer før de serveres i en plastkopp eller bolle. 
Kokkens tips

Husk at isen er aller best om den får stå litt i romtemperatur før den spises.