Bringebær og sjokoladeispinner

Det er noe magisk med blandingen av syrlige bringebær og søt, hvit sjokolade. Ispinnene har en smak de færreste kan motstå, og de ser også delikate og vakre ut.

Rips og vaniljeispinner
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
5 dl kremfløte
150 g hvit sjokolade
100 g bringebær

Fremgangsmåte

  1. Gi fløten et oppkok. Ta av platen og tilsett sjokoladen mens du rører. Fortsett med å røre av og til mens du lar blandingen kjølne helt. På den måten får du en jevn og mer kremete blanding.
  2. Nå kan du enten bruke blandingen direkte – eller du kan la den stå i kjøleskapet over natten. Lar du den stå, får smakene satt seg og ispinnene får en litt dypere smak.
  3. Bringebærene kan du enten mose lett med en gaffel eller bruke hele. Moser du bærene får du marmorerte ispinner og bringebærsmaken blir mer integrert. Lar du bærene være hele blir bringebærene som syrlige biter i den søte sjokoladeispinnen.
  4. Hell i blandingen og frys ispinnene. De er klare etter 4-6 timer, avhengig av fryseren din.