Sukkerbrød

Se hvordan du laget et perfekt sukkerbrød. Sukkerbrød + kremfløte = Kremkake

TidOver 60 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 5 stk Egg
  • 150 g Sukker
  • 120 g Hvetemel
  • 2 ss Potetmel
  • 1 ts Bakepulver

Fremgangsmåte:

  1. Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis.
  2. Sikt i hvetemel, potetmel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen.
  3. Hell røren i kakeform, 24 cm i diameter, belagt med bakepapir i bunnen.
  4. Stek sukkerbrødet midt i forvarmet ovn på 175 ºC i 25 - 35 minutter.

Her kan du lese tips og råd for å lykkes med sukkerbrødet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.