Neste artikkel 2/

Det beste tilbehøret til nyttårsmiddagen

Skrevet av Linda Engelstad

Årets siste dag nærmer seg og det er på tide å planlegge nyttårsmiddagen. Uavhengig av hva du skal servere, være seg kjøtt eller fisk,  er det viktig med godt tilbehør. Her får du flere oppskrifter på silkemyke pureér, salater og ikke minst klassisk fløtegratinerte poteter.

fløtegratinerte poteter

 Fløtegratinerte poteter       

De fleste elsker fløtegratinerte poteter- passer utmerket til både oksekjøtt, kylling og fisk.

Kålrabistappe

- også kalt kålrotstappe. Det mest klassiske tilbehøret til pinnekjøtt.

fløtegratinerte poteter

Persillerotpuré

Silkemyk og med søt smak- persillerotpuré smaker fantastisk til både fisk- og kjøttretter.

fløtegratinerte poteter

Mager potetsalat

Her får du oppskrift på en deilig og litt lettere potetsalat med oliven, løk og hjertesalat.

fløtegratinerte poteter

    

Pastinakkpuré

Pastinakkpuré er kremet og fløyelsmyk og er perfekt som  tilbehør til and eller annet rødt kjøtt.

Waldorfsalat med yoghurt

Waldorfsalat er det mest klassiske tilbehøret til kalkun og kylling. For å få en magrere variant har vi byttet ut fløte og majones med yoghurt.

potetsalat med egg

Potetsalat med egg

Kremet potetsalat smaker alltid godt, spesielt med egg og gressløk.