Neste artikkel 2/

Slik får du brukt opp det tørre brødet

Skrevet av Linda Engelstad

Det er lett at brødskuffen fyller seg opp med tørt brød, og tørre brødrester frister sjelden å servere som et brødmåltid. Kanskje har du lomper som blir liggende uten å bli spist? I stedet for å kaste brød og lomperester, slik mer enn 300.000 husholdninger gjør hver uke, er det enkelt å få brukt dette i andre deilige retter. Kveldsmat istedenfor matsvinn.

   

Arme riddere

Arme riddere er perfekt å lage dersom du har tørt brød liggende i kjøkkenskuffen. Det er enkelt å lage og smaker kjempegodt.

fire skåler med brødpudding med løk og bacon

Saftig brødpudding med løk og bacon

Brødpudding er en litt glemt tradisjon som er en fin måte å få brukt opp gammelt brød på. Her får du en deilig variant med løk og bacon.

Ostesmørbrød

Ostesmørbrød er alltid godt og smaker nydelig med et glass iskald melk, og det kan gjerne lages av tørt brød.

fire skåler med brødpudding med løk og bacon

Gratinerte lomper med crème fraîche

Lomperester har en tendens til å bli liggende i kjøkkenskuffen helt til de ender i søpla. Men hva med å lage gratinerte lomper istedenfor? Kjapt og godt.