Melk.no/Oppskrifter/Pizza

Proteinpizza

Enkle, proteinrike og superdigge pizzaer som passer perfekt etter trening eller til kveldsmat.

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 1 stk.

  • 3 dl Havregryn
  • 3 dl Egg
  • 1 beger Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 1 ts Tørket oregano
  • 1 ts Bakepulver
  • 0,25 ts Salt
  • Topping: tomatsaus, revet ost, skinke, rødløk

Fremgangsmåte:

  1. Bland havregryn, egg, kvarg, bakepulver, salt og oregano i en bolle og kjør røren glatt med en stavmikser.
  2. Bruk en skje og smør ut deigen til 4 bunner.
  3. Forstek bunnene i cirka 7 minutter på 220 grader. Smør på pizzasaus og topp med ost, løk og skinke. Stek i noen minutter til osten har smeltet og er gyllen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.