Avocadosalat med kyllingbryst

Avokadosalat med kyllingbryst

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Gul paprika
  • 1 stk Rød paprika
  • 200 g Grønn lollo salat
  • 200 g Ekebladsalat
  • 150 g Friséesalat
  • 10 blad Frisk basilikum
  • 1 stk Avokado
  • 2 stk Kyllingbryst
  • 1 dl Fruktjuice med mango eller mangokjøtt
  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte:

  1. Del paprika i båter, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter.
  2. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen.
  3. Del avokadoen i båter.
  4. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp.
  5. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen.
  6. Bland mangojuice eller most mango sammen med kvarg og server ved siden av sammen med godt brød.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.