Avokadosalat med kyllingbryst
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Gul paprika
- 1 stk Rød paprika
- 200 g Grønn lollo salat
- 200 g Ekebladsalat
- 150 g Friséesalat
- 10 blad Frisk basilikum
- 1 stk Avokado
- 2 stk Kyllingbryst
- 1 dl Fruktjuice med mango eller mangokjøtt
- 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
Fremgangsmåte:
- Del paprika i båter, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter.
- Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen.
- Del avokadoen i båter.
- Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp.
- La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen.
- Bland mangojuice eller most mango sammen med kvarg og server ved siden av sammen med godt brød.