Dipp med rødbeter

Tilbehør som passer utmerket til and, kalkun eller gås. Dippen er enkel å lage og god på smak.

Dilldressing til sjømat Paprikadipp
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 ½ dl matyoghurt
200 g rødbete
20 g mandler
2 ts vineddik
5 g frisk timian
½ ts havsalt
kværnet fempepper
50 beger kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)

Fremgangsmåte

  1. Kok rødbetene møre og rist mandler lett i varm panne.
  2. Skjær kokte rødbeter i terninger og bland dem sammen med ristede mandler i en stavmikser eller i en foodprosessor til jevn konsistens.
  3. Tilsett matyoghurt, kremost og timian og bland til en jevn konsistens.
  4. Smak til med vineddik, havsalt og kværnet fempepper.