Saus til fisk

Her kan du velge mellom en rekke sauser til fisk. Sauser med ulike farger og smak.

Finn Oppskrift
Velg type rett
Velg emne
Det er 18 oppskrifter innenfor

Ostesaus

En kremaktig og fyldig saus, ideell til pasta, hvitt kjøtt, okse og svin.

Ostesaus

En kremaktig og fyldig saus som er ideell hvis du vil bruke opp osterester. Sausen passer til pasta, hvitt kjøtt, okse og svin.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Rekesaus

Rekesaus smaker herlig til retter med fisk, skalldyr, kylling, kalkun, pasta eller lettdampede grønnsaker.

Rekesaus

Rekesaus smaker herlig til retter med fisk, skalldyr, kylling, kalkun, pasta eller lettdampede grønnsaker.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Variasjoner av hvit saus

Her gir vi deg tre forskjellige variasjoner av sausen som du kan leke deg med hvis du ønsker å prøve noe nytt.

Variasjoner av hvit saus

Hvit saus er klassisk tilbehør til for eksempel fiskeboller. Her gir vi deg tre forskjellige variasjoner av sausen som du kan leke deg med hvis du ønsker å prøve noe nytt.

under 20 min middels
FORHÅNDSVISNING

Sandefjordsmør

Sandefjordsmør er en fyldig og god smørsaus som passer perfekt til rød fisk og skalldyr.

Sandefjordsmør

Sandefjordsmør er en fyldig og god smørsaus som passer perfekt til rød fisk og skalldyr.

under 20 min middels
FORHÅNDSVISNING

Fiskesaus med paprika

Fiskesaus med paprika er nydelig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.

Fiskesaus med paprika

Fiskesaus med paprika er nydelig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.

under 20 min middels
FORHÅNDSVISNING

Smørsaus

Smørsaus passer perfekt til fisk, stekte grønnsaker og skalldyr.

Smørsaus

Smørsaus passer perfekt til fisk, stekte grønnsaker og skalldyr.

under 20 min middels
FORHÅNDSVISNING

Brun saus

Denne tradisjonelle sausen er nydelig til kjøttkaker, vilt og fiskekaker.

Brun saus

Denne tradisjonelle sausen er nydelig til kjøttkaker, vilt og fiskekaker.

20 - 40 min middels
FORHÅNDSVISNING

Hvitvinsaus

Hvitvinsaus er en klassisk fiskesaus og passer derfor til alle fiskeslag, skjell og skalldyr.

Hvitvinsaus

Hvitvinsaus er en klassisk fiskesaus og passer derfor til alle fiskeslag, skjell og skalldyr.

under 20 min middels
FORHÅNDSVISNING

Hvit saus

Hvit saus er en basissaus med utallige muligheter for å tilsette smak. Sausen er fast følge til blant annet fiskeboller og fiskepudding.

under 20 min enkel
FORHÅNDSVISNING

Hollandaisesaus

Hollandaisesaus passer perfekt til fisk, dampede grønnsaker eller til eggeretter og skalldyr.

Hollandaisesaus

Hollandaisesaus passer perfekt til fisk, dampede grønnsaker som asparges eller brokkoli, eller til eggeretter og skalldyr.

20 - 40 min middels
FORHÅNDSVISNING