Kylling med kald dillsaus

Deilig kylling til festbordet!

Påskesalat Wraps med kylling
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

10
1 kg kyllingfilet
3 ss smør
2 ts salt
1 ts pepper
Saus:
3 dl crème fraîche orginal, 35 %
½ stk sitron
1 ss honning
½ dl frisk dill
½ ts salt
1 krm pepper
Garnityr:
1 stk sitron , i skiver
1 dl frisk dill

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfileten på begge sider i smør i en stekepanne. Legg filetene i en langpanne, ha litt salt og pepper på, og stek dem ytterligere i stekeovn ved 225 °C i 10-12 minutter til de blir gjennomstekte. Avkjøl.

    Saus:

  2. Vask sitronen. Skvis ut saften og riv skallet av halve sitronen og del resten i skiver.
  3. Hakk dill og rør det sammen med crème fraîche, sitronsaft og -skall, honning, salt og pepper til saus.
  4. Del kyllingfiletene i passe serveringsskiver som anrettes på fat med saus, dill og sitronskiver.