Kyllingkjøttboller med dipp

Det er mye deilig som kan serveres på pinne. Gode kyllingkjøttboller på spyd med ost og grønnsaker. Skikkelig snadder!

Kyllingbryst med urteost Påskesalat
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g kyllingkjøttdeig
½ ts salt
½ ts pepper
50 g revet parmesan
3 båt finhakket hvitløk
½ stk finhakket rød chili
1 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
1 stk egg
Til spydene:
200 g hvitost
1 stk gul paprika
1 beger cherrytomat, rød
8 stk trepinne

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløk og chili og riv parmesan.
  2. Rør sammen kyllingkjøttdeig, kvarg, egg, salt, pepper, parmesan, hvitløk og chili i en foodprosessor eller kjøkkenmaskin til du har en jevn blanding.
  3. Form små boller som du steker på middels varme med litt smør til de er gjennomstekte. Snu på kjøttbollene under stekingen.

    Til spydene:

  4. Del opp ost og paprika i terninger. Tre kjøttboller, ost og grønnsaker på små trespyd. Serveres med en deilig dipp.
Kokkens tips

Bollene kan også lages uten chili og hvitløk eller du kan bruke ferdigkjøpte kjøttboller hvis du ønsker det.