Påskesalat

En frisk salat passer til alle årstider, og til alle høytidene. Denne salaten med kylling, kvarg, gul paprika og mango passer perfekt som påskesalat.

Kyllingkjøttboller med dipp Kylling med kald dillsaus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
200 g grønn lollo salat
200 g ekebladsalat
150 g friséesalat
10 blad frisk basilikum
1 stk avocado
2 stk kyllingbryst
1 dl fruktjuice med mango eller mangokjøtt
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

  1. Del paprika i båter, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter.
  2. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland dem sammen. Del avokadoen i båter.
  3. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del dem opp. 
  4. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. 
  5. Bland mangojuice sammen med kvarg og server ved siden av sammen med godt brød.