Pitabrød med kylling og tzatziki

En enkel lunsj eller middag i en travel hverdag - med litt smak av sydlandske strøk.

Kyllingrullade Couscous med kylling
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk slangeagurk , grovt revet
300 g kvarg naturell (f.eks Kesam)
1 båt hvitløk , presset
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 stk kyllingfilet
1 ss olje
4 stk pitabrød
6 stk salatblad
1 stk rødløk
2 stk plommetomat

Fremgangsmåte

  1. Riv agurken og klem ut vannet.
  2. Bland kvarg og presset hvitløk, og tilsett agurken. Smak til med salt og pepper.
  3. Kutt kyllingfiletene i biter og brun de i olje i stekepannen.
  4. Bland salat, løk, tomat og kylling.
  5. Varm pitabrødet i ovn eller brødrister og fyll dem opp.
  6. Server med tzatziki.