Omelett med cottage cheese og chorizo

Omelett er næringsrikt og holder deg mett lenge. Perfekt før en aktiv dag i solen.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
4 stk egg
200 g cottage cheese
2 ss hakket frisk rosmarin
salt og nykvernet pepper
100 g chorizopølse

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg og bland inn cottage cheese og krydder.
  2. Skjær chorizo i biter og stek den i en stekepanne til de blir sprø, la den renne av på litt kjøkkenpapir.
  3. Tilsett smør i den varme stekepannen, hell over eggeblandingen og stek denne videre til den begynner å stivne, rør litt i blandingen slik at alt stivner.
  4. Bruk ca ¾ deler av chorizoen på eggeblandingen, resten skal brukes som topping senere.
  5. Brett den ene halvparten av den stivnet eggeblandingen over den andre.
  6. Pynt med stekt chorizobiter og cottage cheese, og server den lun med en fristende salat av ruccola, tomat og avocado.